Telefonisch contact? 0487-517700

Het Nieuwe Pauzeren! Gastvrij en flexibel met Straight


Introduceer Het Nieuwe Pauzeren in uw bedrijfsrestaurant. Trakteer uw organisatie op een multifunctionele ruimte met ruimere werk- en pauzetijden en versere maaltijden.

Caissière of selfservice

Uw medewerkers willen op flexibele tijden pauzeren en een overleg combineren met een gezonde lunch… Dat kan! U heeft bij Straight Systems de keuze uit diverse kassasystemen die allemaal aan uw wensen aangepast kunnen worden. U kunt kiezen uit bemande kassasystemen, selfservicekassa’s of een combinatie van beide systemen in uw bedrijfsrestaurant. U kunt alle gewenste systemen met elkaar combineren, want ze zijn allemaal 100% gebruiksvriendelijk met grafische touchscreens. Bovendien kunnen we de kassasystemen koppelen aan uw administratieve, personele en financiële systemen, waardoor u efficiënter en effectiever werkt en dus kosten bespaart!

Compleet en innovatief

Ook is het mogelijk om uw (bestaande) persoonlijk passysteem te koppelen aan het Straight betaalsysteem. Uw werkomgeving wordt veiliger door minder cash, het betaalgemak vergroot en uw omzet stijgt met 10% tot 15%, omdat men een andere geldbeleving krijgt. U krijgt via de software van de kassa (back-office) uitgebreide managementrapportages, waardoor u eenvoudiger inspeelt op ontwikkelingen. U krijgt meer inzicht in de bestedingen, zodat u ook de voorraden kleiner houdt en u minder derving heeft. En als u tot slot nog een innovatiever bedrijfsrestaurant wilt en meer kosten wilt besparen, breidt dan uw betaalsysteem uit met Intelligent Porselein.

Wilt u een flexibeler inzetbaar bedrijfsrestaurant?
Laat u eens informeren door de kenners van Straight Systems.