Telefonisch contact? 0487-517700

Betaalgemak

Cashless betaalgemak! Dankzij Straight Systems


Betalen zonder cash geld, maar met personeelspas, bankkaart of per sms. Gemakkelijker voor uzelf en uw collega’s.

Geld verdienen met rijloze kassa’s

Met de cashless afrekensystemen van Straight Systems betalen uw gasten met een personeelspas, pin, sleutelhanger of MiniTix (betalen via je telefoon). Er is minder contant geld in omloop, dus de werkomgeving wordt veiliger en u hoeft al dat contante geld niet meer af te storten. Het afrekenen gaat sneller, de wachttijd voor de kassa blijft beperkt en uw gastvrijheid neemt toe.

Veel gebruikte personeelspas

Heeft u reeds een systeem met persoonlijke passen? Wij koppelen graag het betaalsysteem aan de individuele passen. U krijgt meer inzicht in bestedingen, waardoor u de inkopen beter afstemt en u minder derving heeft. Met de uitgebreide rapportages speelt u bovendien gemakkelijker in op trends en ontwikkelingen. Ook voert u eenvoudig prijsdifferentiaties, autorisaties en restricties door, omdat u die aan de passen kunt koppelen. Denk bijvoorbeeld aan toegang tot de parkeergarage, intern huren van materiaal en het reserveren van vergaderzalen. Gebruikers checken gemakkelijk hun uitgaven en hun saldo via internet en ook het opwaarderen van het tegoed gaat gemakkelijk en snel.
Heeft u nog geen individuele passen, dan ontwikkelen wij graag een kaartmanagement op maat met een ontwerp naar uw wensen.

Laat uw gasten zonder cash geld betalen. Dat levert u veel voordeel op.
Wilt u weten hoeveel? Neem contact op met Straight Systems.