Telefonisch contact? 0487-517700

Geen Zorgen! Met de afrekensystemen van Straight Systems


Breng de balans terug tussen mensen en marges. Verhoog uw gastvrijheid, flexibiliteit en efficiency met de kassasystemen van Straight Systems.

Minder handelingen, meer inzicht

Door het uitgebreide assortiment van kassa- en registratiesystemen brengt u de flexibiliteit in uw horeca terug. U vergroot uw gastvrijheid én uw efficiency met touchscreen en mobiele kassa’s van Straight Systems. Alle systemen zijn gemakkelijk bedienbaar met touchscreens en de software kunnen we koppelen aan uw personele, administratieve en financiële systemen, waardoor u kosten bespaart en minder fouten maakt. Ook eventuele persoonlijke passen kunt u koppelen aan het systeem, waardoor het betaalgemak groter wordt en u ook gemakkelijk prijsdifferentiaties doorvoert.

Hét Zorgarrangement

Een systeem met persoonlijke passen die u koppelt aan betalingen en waarmee u gemakkelijk prijsdifferentiaties doorvoert, noemen we het kaartmanagement van Straight. Hét Zorgarrangement van Straight gaat echter een stapje verder en geeft u een duidelijk en betrouwbaar inzicht in de individuele wensen per cliënt. U realiseert een enorme besparing, omdat u beter inzicht krijgt in de bestedingen per persoon. Eventueel kunt u ook bestedingslimieten instellen. Ook vermindert de administratieve druk, omdat u periodieke afspraken zoals: wasbeurten, telefoonaansluitingen en een uurtje voorlezen, kunt vastleggen in het systeem. Aan het eind van een periode krijgt uw cliënt een gespecificeerde factuur, zodat u verzekerd bent dat aanvullende diensten daadwerkelijk belast worden. Ook waardering in de vorm van gratis maaltijden voor vrijwilligers zijn zo gemakkelijker te realiseren.

Wilt u up-to-date blijven op uw vakgebied? Volg dan een Straight Training.
Straight Systems deelt graag kennis en denkt mee over besparingen en verbeteringen.