Telefonisch contact? 0487-517700

Kaartmanagement

Individueel inzicht & persoonlijk gemak!


Minder administratie, meer inzicht in bestedingen en een veiligere werkomgeving. Het kaartmanagement koppelt persoonlijke passen aan de betaalsystemen van Straight

Kaartmanagement

Wanneer u betalingen koppelt aan persoonlijke passen, hoeven cliënten hun pincode niet meer te onthouden, geen cash meer op zak te hebben en wordt uw werkomgeving veiliger. Bovendien stijgt uw omzet met 10% tot 15%, omdat men een andere geldbeleving krijgt. Het kaartmanagement kan de passen aan zowel het betalingssysteem koppelen als aan de gehele back-office. Zo zijn prijsdifferentiaties betrouwbaar door te voeren, voor zowel intramurale als extramurale cliënten, maar ook voor medewerkers of vrijwilligers. Bovendien krijgt u een beter inzicht in de algehele bestedingen en speelt u gemakkelijker in op ontwikkelingen.

Het kaartsysteem kan gekoppeld worden aan uw bestaande passen, maar kan ook helemaal nieuw ingevoerd worden. We maken de kaart op maat: met uw bedrijfslogo en eventueel een foto. U kunt ook autorisaties en restricties aan de passen koppelen of de toegang regelen en parkeren met de kaarten.

Hét Zorgarrangement

Wilt u tot op detailniveau de wensen van uw cliënten vastleggen? Gebruik dan Hét Zorgarrangement, een registratiesysteem van Straight Systems dat het kassasysteem koppelt aan persoonlijke passen. U krijgt een betrouwbaar inzicht in de bestedingen per persoon en u kunt eventuele bestedingslimieten instellen. U realiseert zo enorme besparingen! Want de administratieve druk vermindert, doordat periodieke afspraken (wasbeurt, aansluitingen, enzovoort) met de cliënt automatisch geregistreerd worden. Aan het eind van een periode krijgt uw cliënt natuurlijk een gespecificeerde factuur. U krijgt hiermee de zekerheid dat aanvullende diensten of producten ook daadwerkelijk belast worden. Ook waardering in de vorm van gratis maaltijden voor vrijwilligers zijn zo gemakkelijker te realiseren.

Minder zorgen en meer tijd voor zorg met kaartmanagement en Hét Zorgarrangement.

Vraag bij Straight naar de mogelijkheden voor úw zorginstelling!