Telefonisch contact? 0487-517700

Mobiele kassa

Afrekenen en bestellen met mobiele kassa’s van Straight


Verhoog de flexibiliteit van u en uw collega’s, werk efficiënter en houd meer tijd over voor wat persoonlijke aandacht. Dat is tenslotte waar het in de zorg om draait…

Mobiele kassa’s

Wilt u ook meer tijd overhouden voor persoonlijke aandacht, fouten voorkomen en werk besparen? Dan bieden de mobiele handzame kassa’s van Straight Systems uitkomst. Want u neemt gemakkelijk en flexibel op iedere plek menukeuzes op, terwijl u direct in verbinding staat met de keuken. Ook voor medewerkers in de thuiszorg of in de housekeeping is de mobiele kassa een oplossing, want u kunt verslagen invoeren, medicijngebruik opzoeken en u heeft altijd de adressen met eventuele plattegronden bij de hand.

Hoe werkt ‘t?

De handhelds zijn compleet ingerichte mobiele kassa’s met een gemakkelijk te bedienen touchscreen. De software kan gekoppeld worden aan het betaal- en administratiesysteem dus alle informatie is voorhanden en wordt ook automatisch doorgevoerd. In zorginstellingen bieden de handhelds uitkomst tijdens evenementen, bij piekbelasting, op het terras, in de housekeeping, de kapsalon of de winkel.

Geen zorgen, u krijgt meer tijd voor zorg met de mobiele kassa’s!
Vraag naar de handheld-mogelijkheden bij Straight Systems.