Telefonisch contact? 0487-517700

Stel mensen centraal! Met de betaalsystemen van Straight


Verhoog uw gastvrijheid. Werk sneller en flexibeler en houd daardoor meer tijd over voor uw patiënten. Verlaag uw kosten en stel tegelijkertijd mensen weer centraal.

Snel en Simpel

In een ziekenhuis draait ’t om patiënten, hun bezoekers en uw medewerkers. Laat ze kennismaken met Het Nieuwe Afrekenen van Straight. Onze kassasystemen geven u een uitgebreid inzicht in de bestedingen, waardoor u gemakkelijk inspeelt op ontwikkelingen. Het systeem kunnen we bovendien koppelen aan uw administratieve, personele en financiële administratie en alles kan uit één centraal systeem gestuurd worden, waardoor u werk en tijd bespaart. Uw kosten verlagen en u levert snellere service, waardoor u meer tijd overhoudt voor uw patiënten. Dat is tenslotte waar ’t om draait!

Een betaalsysteem dat past

Kies voor de expertise, kennis en kunde van Straight Systems en u krijgt altijd een afrekensysteem dat bij uw ziekenhuis past. Van bemande kassasystemen in het bezoekersrestaurant of winkel tot selfservicekassa’s of een combinatie daarvan in het personeelsrestaurant. We leveren zelfs handhelds (mobiele kassa’s) om bestellingen aan bed op te nemen. Ook adviseren wij u graag als het gaat om het betaalgemak per pin, contant, via sms-betalen of met een personeelspas. Die personeelspas kan gekoppeld worden aan een kaartmanagementsysteem, waardoor u autorisaties, restricties en zelfs prijsdifferentiaties aan personen, afdelingen of toegangen kunt koppelen. Bovendien stijgt uw omzet met 10% tot 15%, omdat men een andere geldbeleving krijgt!

Wilt u een gastvrijer bedrijfsrestaurant? Dat kan met een kassasysteem van Straight.

Neem contact op, wij adviseren u graag!