Telefonisch contact? 0487-517700

Handheld

Afrekenen en bestellen met de handhelds van Straight


Verhoog de flexibiliteit van u en uw collega’s, werk efficiënter en houd meer tijd over voor wat persoonlijke aandacht. Dat is tenslotte waar de zorg om draait…

Mobiele kassa’s

Wilt u de kwaliteit van de maaltijden aan bed verhogen, de derving in de keuken verlagen en de foutmarge verkleinen? Reken dan op én met de handhelds van Straight Systems. Dat zijn compleet ingerichte kassa’s met gemakkelijk te bedienen touchscreens, waarmee u eenvoudig menukeuzes aan bed opneemt. De bestelling komt direct bij de keuken binnen en de maaltijd wordt sneller en verser uitgeserveerd. Eventuele dieetwensen kunnen ook digitaal worden getoond en doorgestuurd.

Hoe werkt ‘t?

De software is gekoppeld aan het betaal- en administratiesysteem dus alle informatie is voorhanden en wordt geregistreerd en vervolgens direct doorbelast. Voor ziekenhuizen of zorginstellingen is de handheld een uitkomst tijdens evenementen, voor bestellingen aan bed en in het restaurant. Ook voor de housekeeping is de handheld handig, want er is ruimte voor plattegronden en notities om bijvoorbeeld mankementen door te geven. U en uw collega’s werken sneller met de handheld, waardoor er meer tijd overblijft voor uw patiënten!

Wilt u ook meer tijd voor uw patiënten?
Wij vertellen u graag hoe u dat voor elkaar krijgt met de handhelds van Straight.